فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۷۷۶۷۸
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۲۶-۰۴-۱۴۰۴
کد ۱۰۷۷۶۷۸
انتشار: ۱۴:۱۸ - ۲۶-۰۴-۱۴۰۴

آموزش: ۳ روش برای غیرفعال کردن ردیابی موقعیت و فعالیت‌ها در گوگل

آموزش: ۳ روش برای غیرفعال کردن ردیابی موقعیت و فعالیت‌ها در گوگل
آیا می‌دانید گوگل تمام جستجوها، موقعیت مکانی و حتی علایق شما را ردیابی می‌کند؟ اگر نگران حریم خصوصی خود هستید، با ۳ روش ساده می‌توانید ردیابی را متوقف کرده و کنترل داده‌هایتان را به دست بگیرید!
گوگل موقعیت مکانی و فعالیت‌های کاربران خود را ثبت می‌کند، اما با تنظیم دقیق برخی گزینه‌ها می‌توانید از ردیابی حرکات خود جلوگیری کرده و حریم خصوصی خود را بازیابی نمایید.
 
گوگل جستجوها، سابقه بازدیدها و سایر فعالیت‌های شما در سرویس‌های مختلف را ذخیره می‌کند تا تجربه کاربری شخصی‌سازی‌شده‌ای ارائه دهد. این امر ممکن است منجر به نمایش نتایج جستجوی سریع‌تر و محتوای مرتبط‌تر شود، اما در عین حال، نگرانی‌هایی درباره حریم خصوصی ایجاد می‌کند.

۱. مدیریت ردیابی فعالیت‌ها

در صورت استفاده از سرویس‌های گوگل، فعالیت‌های شما در بخش «فعالیت وب و برنامه‌ها» ثبت می‌شود. اما خوشبختانه امکان غیرفعال کردن این قابلیت وجود دارد.
 
به تنظیمات مراجعه کرده و گزینه «توقف و حذف فعالیت» را انتخاب کنید. با این کار، ردیابی متوقف شده و داده‌های قبلی از سرورهای گوگل حذف می‌شوند.
 
همچنین می‌توانید با انتخاب «حذف خودکار دوره‌ای»، بازه زمانی پاک‌سازی داده‌ها را تعیین کنید (۳، ۱۸ یا ۳۶ ماه). پس از تنظیم، اطلاعات خارج از این بازه به‌صورت خودکار حذف خواهند شد.

۲. غیرفعال کردن ردیابی موقعیت مکانی

گوگل داده‌های مکانی کاربران را در بخش «تایم‌لاین» ذخیره می‌کند که شامل جزئیات دقیقی از مسیرهای طی‌شده، مکان‌های بازدیدشده و حتی مسیرهای رانندگی در روزهای خاص است.
 
برای مدیریت این اطلاعات، در Google Maps، به تنظیمات مراجعه کرده و روی نمایه کاربری خود کلیک کنید. سپس گزینه «تایم‌لاین شما» را انتخاب نمایید.
 
در این بخش می‌توانید داده‌های روزانه، مسیرهای سفر و مکان‌های خاص را مشاهده، ویرایش یا حذف کنید. همچنین امکان غیرفعال کردن کامل ردیابی موقعیت مکانی وجود دارد.

۳. محدود کردن تبلیغات شخصی‌سازی‌شده

گوگل از داده‌های فعالیت کاربران، شامل تاریخچه یوتیوب و موقعیت مکانی، برای نمایش تبلیغات هدفمند استفاده می‌کند.
 
برای غیرفعال کردن این ویژگی، به «مرکز تبلیغات من» مراجعه کرده و در منوی کشویی «تبلیغات شخصی‌سازی‌شده» (واقع در گوشه بالا سمت راست)، گزینه «خاموش» را انتخاب کنید.
 
همچنین توصیه می‌شود گزینه «تنظیمات تبلیغات شرکا» را نیز غیرفعال نمایید تا شرکت‌های همکار گوگل نتوانند از داده‌های شما برای نمایش تبلیغات استفاده کنند.
 
با اعمال این تنظیمات، کنترل بیشتری بر اطلاعات شخصی خود خواهید داشت و از ردیابی گسترده فعالیت‌ها توسط گوگل جلوگیری می‌کنید.
 
منبع: ایتنا
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
آداب معاشرت نوین؛ چگونه در برابر آدم‌های خودشیفته تاب بیاوریم؟ چرا برخی کودکان در یادگیری ضعیف ترند؟ این نشانه ها را جدی بگیرید راهنمای کامل از بین بردن خط و خش لوازم استیل ضد زنگ در خانه چرا همیشه آدم‌های اشتباه وارد زندگی‌مان می‌شوند؟ شاید مشکل از یک الگوی پنهان باشد آیا اعتمادبه‌نفس زنان واقعاً کمتر از مردان است؟ محققان در مطالعه جدید پاسخ می‌دهند ایرانیان دوران ساسانی جهان پس از مرگ را چطور می‌دیدند؟ در تخت جمشید حتی یک زن نیست؛ پس این‌همه نام زنانه از کجاست؟ مرغ دارید اما حوصله غذای تکراری ندارید؟ این ۵ دستور را ببینید معمای ۹۹۹ کاروانسرا؛ چرا شاه‌عباس از ساخت هزارمین بنا خودداری کرد؟ ماشین لباسشویی بوی بد می‌دهد چیکار کنیم؟؛ مهم‌ترین دلایل بوی بد ماشین لباسشویی کشف یک شهر رومی که احتمالا «لاس‌وگاس دنیای باستان» بوده است وقتی پرحرفی دیگر «عادی» نیست؛ پشت حرف‌های بی‌پایان چه می‌گذرد؟ چشم‌های شاه و جاسوسان مخفی ایران باستان ماجرای جالب کبریت‌گدایی در تهران قدیم و سیگارهایی که با سنگ چخماق و ذره‌بین روشن می‌شد سوپ پرتقال؛ بمب ویتامین C برای روزهای سرد پاییز و مقابله با سرماخوردگی