فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۹۹۸۳۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۲۲-۰۷-۱۳۹۲
کد ۲۹۹۸۳۴
انتشار: ۰۸:۲۳ - ۲۲-۰۷-۱۳۹۲

گوگل از شما برای تبلیغ استفاده می‌کند

عصر ایران
تفاوت تایید‌های به اشتراک‌گذاشته شده گوگل و مطالب اسپانسردار فیس‌بوک در این است که کاربران فیس‌بوک نمی‌توانستند استفاده از این گزینه را انتخاب کنند اما کاربران گوگل می‌توانند.
تابناک - تغییرات جدید در مقررات خدمات گوگل نشان می‌دهد این شرکت قصد دارد از اسامی و تصاویر کاربرانش در تبلیغات محصولاتی که مورد تایید آنها است استفاده کند.

براساس گزارش فاکس نیوز، در مقررات جدید گوگل تبلیغات را  "تایید به اشتراک‌گذاشته شده" نامیده و قصد دارد با استفاده از آن تبلیغات پنهانی انجام دهد.

به این شکل درصورتی که کاربری در یک صفحه اظهار نظر کند، صفحه‌ای را دنبال کند و یا در گوگل پلاس به آن امتیاز بدهد، گوگل از این فعالیت‌ها برای ارتقا آنچه از محصول گرفته تا شرکت یا وب‌سایت، مورد تایید کاربر است استفاده می‌کند و در این راه از تصویر و نام  کاربر نیز در تبلیغ مورد تایید‌ها استفاده خواهد کرد. ظاهرا گوگل تلاش دارد تا این خدمات را در قالب یک ابزار کاربردی نشان دهد اما در حقیقت می‌خواهد از محتوای اطلاعات کاربری برای تبلیغات ارزان‌قیمت استفاده کند.

با این‌همه گوگل در مقررات جدید خود به کاربر اجازه داده تا کنترل اطلاعاتی که دیگران از او می‌بینند را در دست داشته‌باشد،‌ برای مثال اگر فردی در گوگل پلاس فعالیت داشته باشد و فعالیت‌های کاربر در گوگل پلاس تنها برای گروهی مشخص از افراد محدوده شده باشد، تنها همان گروه می‌توانند تایید به اشتراک‌گذاشته شده را ببیند. این محدودیت درمورد مطالب اسپانسردار فیس‌بوک نیز رعایت می‌شد.

مطالب اسپانسردار در سال 2011 توسط فیس‌بوک اجرا شد که مورد انتقاد شدید کاربران قرار گرفت. مطالب اسپانسردار صفحه‌هایی که کاربران فیس‌بوک آنها را تایید می‌کردند و همچنین پست‌هایی که حاوی نام یکی از شرکت‌ها و محصولات تجاری بودند را به تبلیغات تبدیل می‌کرد. برای مثال اگر کاربری در پست خود به مارک استارباکس اشاره می‌کرد، فیس‌بوک آن را به مطلبی اسپانسردار برای تبلیغ استارباکس تبدیل می‌کرد اما تنها آن را در دسترس افرادی قرار می‌داد که در گروه دوستان کاربر قرار داشتند.

تفاوت تایید‌های به اشتراک‌گذاشته شده گوگل و مطالب اسپانسردار فیس‌بوک در این است که کاربران فیس‌بوک نمی‌توانستند استفاده از این گزینه را انتخاب کنند اما کاربران گوگل می‌توانند. گوگل اعلام کرده کاربرانی که دوست ندارند اطلاعاتشان در این برنامه مورد استفاده قرار بگیرد باید به بخش تنظیمات تایید‌های به اشتراک‌گذاشته شده رفته و آن را خاموش کنند، به این شکل تصویر و نام کاربر در تبلیغات محصولات مورد علاقه‌شان مورد استفاده قرار نخواهد گرفت.

گوگل با افزودن این گزینه به تنظیمات ابزار جدیدش راه فراری را برای خود ایجاد کرده تا به سرنوشت فیس‌بوک دچار نشود، زیرا فیس‌بوک مجبور به متوقف کردن برنامه تبلیغاتی خود شده و هزینه‌ای 20 میلیون دلاری برای حل و فصل شکایتی که علیه این برنامه شده بود را متقبل شد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: گوگل ، تبلیغ
ارسال به دوستان
captcha
سیر را در یخچال نگذارید؛ قانون طلایی نگهداری سیر تنهایی با انزوای اجتماعی فرق دارد؛ کدام یک می‌تواند ما را بیمار کند؟ تفاوت اضطراب کودک‌ با لجبازی و حساسیت/ کودک مضطرب را سرزنش نکنید نشانه‌های زودهنگام افسردگی فرزندان که والدین نادیده می‌گیرند ایرانیان قدیم‌ها چطور عاشق می‌شدند؟ مردم ری در برابر لشکر اسکندر مقدونی/ نخستین نبرد شهری سازمان‌یافته مقابل قدرتمندترین لشکر جهان باستان سالانه چند هواپیمای مسافربری در جهان اسقاط می‌شود؟ + طول عمر و معیارهای بازنشستگی وقتی هیچ‌چیز عادلانه نیست؛ سختی‌های زندگی چگونه جهان‌بینی ما را بازسازی می‌کنند؟ سقوطِ معمارِ ساواک؛ چرا تیمور بختیار از نمادِ قدرت به مخالفِ دربار تبدیل شد؟ ۵ باور اشتباه درباره موفقیت که آرامش را از شما می‌دزدند نخستین چراغ راهنمایی جهان چگونه متولد شد؟ چه عینک آفتابی به فرم صورت شما می‌آید؟ ترفند ۵ ثانیه‌ای برای انتخاب مدل مناسب می‌خواهید در تصمیم‌گیری بهتر شوید؟ از مورچه بپرسید!/ پنج نکته آموزشی از دنیای حشره‌ها هفت اثرِ (به‌اصطلاح) نفرین‌شده در موزه‌های سراسر جهان (+عکس) راز سانسور سه‌هزار ساله؛ باستان‌شناسان نام سه پادشاه حذف‌شده آشور را پیدا کردند