فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۳۷۸۴۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۲۴-۰۹-۱۳۹۴
کد ۴۳۷۸۴۲
انتشار: ۱۵:۲۹ - ۲۴-۰۹-۱۳۹۴

ذخیره سریع فایل‌های جدید در آفیس

عصر ایران
کاربرانی که استفاده از نسخه‌های قدیمی مجموعه آفیس را تجربه کرده‌اند به‌خوبی می‌دانند در آن نسخه‌ها، نرم‌افزار آفیس به‌طور خودکار تشخیص می‌داد فایل از قبل روی رایانه ذخیره شده یا یک فایل جدید است و در صورتی‌که فایل از نوع جدید تشخیص داده می‌شد با انتخاب گزینه‌ Save یا فشار کلیدهای میانبر Ctrl+S، پنجره‌ انتخاب محل ذخیره‌سازی و نام فایل بدون نیاز به طی مراحل مختلف برای کاربر به‌نمایش در می‌آمد.

یکی از تغییراتی که در نسخه‌های جدید مجموعه نرم‌افزاری آفیس همچون اکسل، Word و پاورپوینت مشاهده می‌شود طی مراحل مختلف برای ذخیره‌سازی فایل‌هایی است که به‌تازگی ایجاد شده‌اند.

تصویر ذخیره سریع فایل‌های جدید در آفیس

به عبارت دیگر هنگامی که شما وارد هریک از این برنامه‌ها شده و فایلی را ایجاد می‌کنید و قصد دارید آن را ذخیره کنید، ‌باید صفحات مختلفی را طی کنید تا بتوانید به پنجره‌ همیشگی ذخیره با نام جدید (Save as) دسترسی یابید تا پس از مشخص کردن نام و محل ذخیره‌سازی فایل، آن را ذخیره کنید.

کاربرانی که استفاده از نسخه‌های قدیمی مجموعه آفیس را تجربه کرده‌اند به‌خوبی می‌دانند در آن نسخه‌ها، نرم‌افزار آفیس به‌طور خودکار تشخیص می‌داد فایل از قبل روی رایانه ذخیره شده یا یک فایل جدید است و در صورتی‌که فایل از نوع جدید تشخیص داده می‌شد با انتخاب گزینه‌ Save یا فشار کلیدهای میانبر Ctrl+S، پنجره‌ انتخاب محل ذخیره‌سازی و نام فایل بدون نیاز به طی مراحل مختلف برای کاربر به‌نمایش در می‌آمد.

چنانچه به دنبال فعال کردن مجدد این قابلیت و روشی برای رهایی از طی مراحل مختلف هنگام ذخیره‌سازی فایل‌های جدید در مجموعه آفیس هستید، استفاده از ترفند زیر را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

1 ـ هر یک از برنامه‌های مجموعه نرم‌افزاری آفیس را که قصد دارید تغییرات روی آن اعمال شود، اجرا کنید.

2 ـ از بالا سمت راست روی منوی File کلیک کنید. چنانچه تب‌های بالا را مشاهده نمی‌کنید ممکن است ریبون در حالت پنهان باشد.

روی آیکون کوچکی که کنار دکمه کمینه یا زیر آن قرار گرفته است کلیک کرده و Show Tabs را انتخاب کنید تا ریبون تب‌ها به‌نمایش درآید.

3 ـ از منوی به‌نمایش درآمده روی Options کلیک کرده و در ستون سمت چپ پنجره‌ به‌نمایش درآمده گزینه‌ Save را انتخاب کنید.

4 ـ در ستون سمت راست گزینه‌ Don’t show the Backstage when opening or saving files را پیدا کرده و علامت چک‌مارک کنار آن را فعال کنید.

5 ـ از حالا به بعد هرگاه فایل جدیدی را در برنامه موردنظر ایجاد کنید و کلیدهای میانبر Ctrl+S را فشار دهید، بدون مشاهده مراحل اضافه به پنجره انتخاب نام و محل ذخیره‌سازی هدایت خواهید شد.

منبع: جام جم کلیک

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: آفیس
ارسال به دوستان
captcha
دختران ارمنی با تیپ مجلسی در آتلیه عکاسی آنتوان سوروگین اواخر دوره قاجاریه (عکس) اگر همیشه گرسنه هستید، شاید مشکل از «زیاد خوردن» نباشد! ناتوانی اروپا در حل مشکل مهاجران غیرقانونی ورود اولین هواپیمای تبدیل شده 777ERSF-300 به خطوط پروازی دبی (+عکس) 12 راهکار برای مدیریت کلسترول بالا توضیح سازمان سنجش درباره قطع برق در یک از حوزه‌های برگزاری کنکور چین در فکر تقویت مسیر قطب شمال / تنگه سوئز دور می خورد نقشه ونس برای افزایش فشار اقتصادی بر ایران گیاهی کوچک با ترکیباتی که توجه پژوهشگران را جلب کرده است رویترز: در تهدید ترامپ علیه ایران، حتی متحدان واشنگتن هم ممکن است در این دایره قرار بگیرند پوست تخم مرغ را دور نریزید؛ چند کاربرد جالب که احتمالا نمی دانستید جروزالم پست: ممانعت آمریکا از حضور محمود عباس در مجمع عمومی سازمان ملل تشدید فشارهای اقتصادی علیه ایران؛ محدودیت های امارات گام‌به‌گام خواهد بود ولیعهد عربستان به پاریس می‌رود ۸ کشته در سقوط یک هواپیما در آلاسکا