فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۱۴۲۸۶
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۹-۰۸-۱۴۰۲
کد ۹۱۴۲۸۶
انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۹-۰۸-۱۴۰۲

ترفند| از گوگل بخواهید داده‌های شخصی شما در اینترنت را شناسایی و حذف کند

ترفند| از گوگل بخواهید داده‌های شخصی شما در اینترنت را شناسایی و حذف کند
گوگل به تازگی ویژگی را برای کاربران معرفی کرده تا با استفاده از آن از وجود داده‌های شخصی خود در نتایج جستجو آگاه شده و امکان حذف آن را داشته باشند.

عصر ایران- بر اساس داده های استاتیستا، 83 درصد از بازار جستجو تحت سلطه گوگل است و از نزدیک ترین رقبای خود مانند مایکروسافت بینگ یا یاهو جلوتر است.

 بنابراین، اگر شخصی به دنبال داده های کاربر دیگری باشد به احتمال زیاد ابتدا گوگل را امتحان کند. بر اساس گزارش سی ان بی سی، این شرکت یک ویژگی مخفی جدید را به کار گرفته که هر زمان که نتایجی را با اطلاعات شخصی کاربران پیدا کند به آنها اطلاع می دهد. همچنین به کاربران اجازه می دهد تا داده های خود را از نتایج جستجو حذف کنند.

هفته گذشته، گوگل ویژگی « Remove this result» را (در نسخه بتا) معرفی کرد که در آن کاربران می‌توانند درخواست حذف داده‌های خود را از جستجوی گوگل ارسال کنند. با این حال، این ابزار اطلاعات را از تمام اینترنت یا آن وب سایت خاص حذف نمی کند بلکه یافتن آن اطلاعات را برای سایر کاربران دشوار می کند.

برای اینکه این ویژگی کار کند، کاربران مجبور نیستند درخواستی را به گوگل ارسال کنند. در عوض، این ویژگی شماره تلفن، ایمیل و آدرس خانه کاربر را جستجو می‌کند و زمانی که چیزی پیدا کرد به او هشدار می‌دهد. پس از آن، کاربران می توانند از گوگل بخواهند که آن را از نتایج جستجو حذف کند.

گوگل اطلاعات را از اینترنت حذف نمی کند. اما از جستجوی گوگل پاک می شود تا یافتن آن برای دیگران دشوارتر شود. کاربران می توانند به راحتی از گوگل بخواهند که در صورت یافتن اطلاعات شخصی خود به آنها هشدار دهد. در ادامه راهنمای گام به گام در مورد نحوه انجام اینکار آمده است:

چگونه از گوگل بخواهیم اطلاعات شخصی را در جستجو پیدا کند و در مورد آنها اطلاع دهد

1.مرورگر وب را باز کنید و myactivity.google.com/results-about-you را تایپ کنید.

2.گزینه « Results to review» را انتخاب کنید.

3.روی گزینه « Get started » کلیک کرده و «next» را دو بار فشار دهید.

4.اطلاعات شخصی مانند نام، آدرس، شماره تلفن و ایمیل را اضافه کنید. کاربران همچنین می توانند چندین ورودی برای هر یک اضافه کنند.

5. اطلاعات ارائه شده را تایید کنید.

6.گوگل 3 راه برای اطلاع رسانی به کاربران ارائه می دهد: ایمیل، نوتیفیکیشن یا هر دو. کاربران باید راه مدنظر خود را انتخاب کنند.

7.در نهایت، کاربران یک پاپ آپ می بینند که می گوید: « We’re taking a look » یعنی ما در حال بررسی هستیم.

کاربران پس از این، باید منتظر اعلان های گوگل باشند. با دریافت هشدار، کاربران می توانند انتخاب کنند که گوگل آن را از جستجو حذف کند یا خیر. در حین ارائه اطلاعات، اگر کاربران اشتباهاتی مرتکب شده باشند، گوگل به آنها اجازه اصلاح می دهد. برای انجام این کار، کاربران باید به صفحه « Results About You » برگردند و تغییرات خود را انجام دهند.

منبع: فارس

برچسب ها: گوگل ، اینترنت
ارسال به دوستان
captcha
ذخایر سدهای تهران به ۲۶ درصد رسید؛ هشدار آبفا درباره پاییز و زمستان اسپایکر پریلیتور ؛ درباره سازه ای که شاهکار معماری در صنعت خودرو است (+تصاویر) اولین آزمون بزرگ تارتار در پرسپولیس؛ سرخ‌ها برابر تراکتور به چالش کشیده می‌شوند نخست‌وزیر انتاریو: ترامپ قابل اعتماد نیست؛ جیبتان را می‌زند! پایان یک انتظار طولانی در پرسپولیس؛ سرگیف دغدغه خط حمله سرخ‌ها را برطرف کرد توانیر سقف پرداخت خسارت نوسانات برق را به هزار میلیارد تومان رساند آخرین وضعیت سربازی علیرضا بیرانوند و تلاش تراکتور برای معافیت او کشف ۹۰ قبضه سلاح و ۳۵ کیلو مواد مخدر در طرح «آرامش در شهر» ایلام پل فرسوده نهنگ‌روگا بندرانزلی جمع‌آوری می‌شود آتش‌سوزی گسترده در ایالت نوادا آمریکا پاپ خواستار اقدام جهانی برای مهار شیوع ابولا شد بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم بیمه شخص ثالث سخنگوی سپاه: بیخ گوش آمریکا تعاملات اقتصادی داریم، آمریکا را دور می‌زنیم و نتیجه‌اش را در آینده نزدیک خواهید دید/ برای هر اقدام خصمانه دشمن سناریو داریم تصمیم جدید مجلس درباره مهریه؛ پابند الکترونیکی جایگزین حبس برای بدهکاران شد عراقچی: همه ما در قبال خون شهدا پاسخگو هستیم